Sprekers


Stella
Willebrands

Grea
van Middendorp

Joost
RoedeStella Willebrands
Advocaat arbeidsrecht


Stella staat haar mannetje naast de heren van Mistral Advocaten. Arbeidsrecht is haar passie. Een vakidioot. Pragmatisch en doortastend.

Een strateeg. Of het nu gaat om een reorganisatie, procedure of het voeren van onderhandelingen over sociaal plan; Stella kent de weg en het doel wordt bereikt.

Ook overnames kennen voor Stella geen geheimen. Van het uitvoeren van een grondig arbeidsrechtelijk due dilligence onderzoek, tot het opstellen van uitgekiende bepalingen met betrekking tot het personeel; bij Stella bent u aan het juiste adres.

De klanten van Stella zijn met name actief in de bouw en de techniek. Ook daarbuiten heeft zij ervaring opgedaan. Als jurist binnen de Koninklijke Boekverkopersbond en beleidsadviseur van CNV Onderwijs heeft zij ook binnen de media- en onderwijswereld haar vlieguren gemaakt.

Stella is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht. Daarnaast is zij aangesloten bij het netwerkontbijt van BNI Smaragd in Amersfoort en actief betrokken bij de medezeggenschap van de school van haar kinderen.

Grea van Middendorp
Re-integratie | Outplacement | Loopbaanadvies


In maart 2014 is Grea gestart met GvM Werkt! GvM Werkt! staat voor een Gezonde Visie op Mogelijkheden. Met ons team verzorgen wij re-integratie trajecten voor verschillende opdrachtgevers in klein en groot MKB. In deze trajecten begeleiden wij werknemers tijdens langdurig verzuim en het zoeken naar een passende, duurzame oplossing in werk.

Onze drive is op een concrete en pragmatische wijze begeleiding bieden, aan zowel de werkgever als de werknemer. Transparantie is daarbij van groot belang. Natuurlijk zijn dit voor de werknemers lastige processen waar veel onzekerheden een rol spelen. Hier bieden wij in onze trajecten ook de ruimte voor en oplossingen om dit een plek te geven of daar waar nodig, nieuw gedrag aan te leren. Wij zijn niet bang om op een constructieve wijze de spiegel voor te houden met als doelstelling een baan die aansluit bij de benutbare mogelijkheden van de medewerker. Wanneer de baan niet haalbaar is, dan zijn wij een gesprekspartner voor de werkgever en het UWV, in het proces van de WIA aanvraag.

Grea is aangesloten bij Noloc, beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en ook actief lid voor de beroepsvereniging. Haar netwerk onderhoudt zij mede door haar voorzittersfunctie bij BNI in Amersfoort, waardoor zij in contact komt met lokale werkgevers en het netwerk achter deze ondernemers.

Joost Roede
Business Innovator


Joost is een positieve en vooruitstrevende motivator. Hij heeft zichzelf als doel gesteld mensen en bedrijven te begeleiden in het realiseren van ambitieuze doelen door het gezamenlijk anderen creëren van synergie tussen persoonlijke ontwikkelingen, bedrijfsontwikkelingen en technologische ontwikkelingen. Dit doet hij vanuit zijn passie voor mensen, mensen die een doel nastreven, of het nu consumenten, ondernemers of medewerkers zijn.

Als Business Innovator richt hij zich op het behalen van een vitaal bedrijfsresultaat door het in kaart brengen van de toegevoegde waarde voor de klant en door te sturen op zowel omzet, data en traffic. De toegevoegde waarde wordt behaald door optimaal gebruik te maken van de mensen, de ruimte en de mogelijkheden van belevingstechnologieën, die, mits goed ingezet, gezamenlijk zorgen voor een betere klantbeleving en duurzame klantenbinding.

In 2012 heeft Joost de studie Design for Interaction afgerond aan de TU Delft, in combinatie met een specialisatie in Retail. Binnen deze master ligt de focus op de optimalisatie van interacties tussen mensen onderling en in relatie met producten en de omgeving.


HR Transformeert, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@senseworld.com, Telefoon: +31 33 462 65 81
KvK: 30145022 BTW nr.: NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2020 Alle rechten voorbehouden